Política de privadesa i protecció de dades

La teva privadesa és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privadesa s'explica quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. T'animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals a aquesta web. Únicament els majors d'edat podran registrar-se a www.travetaespardenyes.cat

En el cas dels menors es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica oa la intimitat dels altres membres de la família, sense el seu consentiment.

Si ets menor d'edat i has accedit a aquest lloc web sense avisar els teus pares no t'has de registrar com a usuari.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privadesa:

• Mai sol·licitem informació personal a no ser que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.

• Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.

• Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l'expressada en aquesta política de privadesa.

Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d'exigències legislatives o de autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal. de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 Identitat del responsable: Maria Montserrat Pujol Jorba

• NIF/CIF: 77295144X

• Direcció:  Baronia 16 (Ca n'Aguilera), 08784 Piera

• Correu electrònic: contacte@travetaespardenyes.cat

• Activitat: comerç detallista

A l'efecte del que preveu el Reglament general de Protecció de Dades abans esmentades, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament dels teus dades personals, aplicarem els principis següents que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

• Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t'informarem prèviament amb absoluta transparència.

• Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.

• Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, t'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, revisarem periòdicament les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

• Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o l'ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a Traveta Espardenyes procedeixen de:

• Formulari de contacte

• Formulari de sol·licitud de serveis

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Traveta Espardenyes estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

• Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat

• Sol·licitar la rectificació o supressió

• Sol·licitar la limitació del tractament

• Oposar-se al tractament

• Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament es conservaran per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les dades. Traveta Espardenyes deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t'incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, ia transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

• El tractament estigui basat en el consentiment.

• Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.

• El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant la autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web, per exemple, per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure's o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la que és responsable Traveta Espardenyes. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.travetaespardenyes.cat, només com es descriu a l'Avís Legal ia la present Política de Privadesa.

A Traveta Espardenyes hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

• Formulari de contacte: Sol·licitem les dades personals següents: Email , per respondre als requeriments dels usuaris de www.travetaespardenyes.cat Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les vostres dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de:

Strato AG (proveïdor de Traveta Espardenyes) dins de la UE.

• Formulari de sol·licitud de serveis: Sol·licitem les dades personals següents: Nom, Email, Telèfon, per sol·licitar algun dels serveis que www.travetaespardenyes.cat posa a disposició dels seus usuaris. La informació demanada permetrà sol·licitar el servei corresponent per a una possible tramitació d'aquest offline. Les sol·licituds seran respostes per correu electrònic. El web no permet gestionar pagaments directament. T'informo que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de:

Strato AG (proveïdor de Traveta Espardenyes) dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per la que tractem les vostres dades personals:

• Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algorismes que ajuden aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

• Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest web.

• També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que es detallen a la web política de cookies.

• Per gestionar les xarxes socials. Traveta Espardenyes pot tenir presència a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de www.travetaespardenyes.cat, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions dús, polítiques de privadesa i normatives daccés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per lusuari de Traveta Espardenyes. Tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de Traveta Espardenyes. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D'acord amb allò establert al reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Traveta Espardenyes, amb domicili a Baronia 16 (Ca n'Aguilera), 08784 Piera, Espanya, serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Traveta Espardenyes, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l'usuari, ni ho farà a el futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els estàndards de seguretat més estrictes.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

• Mentre es mantingui la relació mercantil.

• Fins que no se sol·liciti la supressió per l'interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, www.travetaespardenyes.cat comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal del qual és a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar www.travetaespardenyes.cat a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de www.travetaespardenyes.cat (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Hosting:  Cubenode System S.L, amb domicili a Espanya. Més informació a: https://cubenode.com/ (Cubenode System S.L). Cubenode System S.L tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Traveta Espardenyes. Plataforma web: PrestaShop, S.A., amb domicili a França. Més informació a: https://www.prestashop.com/es (PrestaShop, S.A.). PrestaShop, S.A. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Traveta Espardenyes.

Navegació

En navegar per www.travetaespardenyes.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

• Google Analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en conjunt.

Secret i seguretat de les dades

www.travetaespardenyes.cat es compromet en l'ús i el tractament de les dades inclosos personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i utilitzar-los d'acord amb la finalitat d'aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d'un protocol de seguretat que fa que les vostres dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

www.travetaespardenyes.cat no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Traveta Espardenyes s'assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Traveta Espardenyes per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Traveta Espardenyes, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a www.travetaespardenyes.cat exonerant Traveta Espardenyes de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament d'aquests per part de Traveta Espardenyes en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Traveta Espardenyes en els termes establerts en aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privadesa

Traveta Espardenyes es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Traveta Espardenyes anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, www.travetaespardenyes.cat no fa pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis que hi ha a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conforme al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, www.travetaespardenyes.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.