POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS


Condicions generals de canvis i devolucions

Per procedir a un canvi o devolució s'hauran de complir els requisits següents:

o Per motius d'higiene, el producte no ha d'haver estat usat i haurà de ser retornat a les mateixes condicions en què va ser rebut.

o S'ha d'enviar al vostre embalatge original, incloent la caixa original de l'article i la seva caixa d'embalatge exterior si n'hi hagués, perquè arribi a la nostra central en el mateix estat en què es va lliurar.

o Hauràs d'incloure a l'exterior del teu enviament l'etiqueta que es facilita al correu electrònic de la devolució. Una etiqueta per article.

o Si tornes diversos articles rebràs un email per cada un.


Quin és el termini de canvi i devolució?

Deu estar dins del termini de 15 dies naturals des de la recepció del producte al domicili del comprador.


Com puc gestionar el canvi?

En el cas de voler realitzar un CANVI DE TALLA, COLOR O MODEL hauràs de:

- Tramitar la devolució de la comanda rebuda.

- Realitzar una comanda nova amb la talla, color o model desitjat, abans de que nosaltres fem l'abonament.

- Envieu-nos un email a contacte@travetaespardenyes.cat per avisar-nos d'aquest canvi i així no es cobraran les despeses de recollida.

Els canvis estan subjectes a disponibilitat d'estoc.

El missatger que enviem a lliurar-te el teu nou article s'emportarà el que ja no vols . Recordeu tenir aquest paquet llest per a la recollida.


Com gestionar la devolució?

1. Entra a www.travetaespardenyes.cat i accedeix al teu compte de client clicant a Accediu al vostre compte de client.

2. Introdueix el teu email i contrasenya i fes clic a “Iniciar sessió”. Si no recordes la teva contrasenya, pots recuperar-la punxant a “Vas oblidar la teva contrasenya?”.

3. Accedeix a la secció Devolucions del teu compte.

4. Per a una nova devolució seleccioneu "tornar algun producte?" Apareixeran tots els articles que romanen dins del termini de devolució de 15 dies naturals.

5. Marca l'article que vols tornar, selecciona'n un motiu i breu descripció (camps obligatoris – suggeriment).

6. Dóna-li al botó “TORNAR SELECCIONATS” i “CONFIRMAR DEVOLUCIÓ”.

7. DEVOLUCIÓ TRAMITADA AMB ÈXIT.

Una vegada tramitada la devolució, minuts després, rebràs un mail a la safata de entrada (revisar safata CORREU NO DESITJAT/SPAM).

8. En aquest mateix mail, rebràs un enllaç on podràs fer seguiment de la teva tramesa, des de la web de MRW.

Quines són les despeses de devolució?

A la següent taula trobaràs els costos de l'enviament per a la devolució de la teva comanda:

Origen: Espanya (Península) | Es descomptaran de limport final de la devolució. | Mètode d'enviament: MRW

* Impostos no inclosos.

PES NACIONAL PROVINCIAL
Fins a 2 kg 5,99 € 5,04 €
Fins a 5 kg 8,03 € 6,13 €
Fins a 10 kg 10,10 € 8,58 €

Origen: Baleares | Es descomptaran de limport final de la devolució. | Mètode d'enviament: MRW

* Impostos no inclosos.

PES COST
Fins a 1 kg 7,83 €
Fins a 2 kg 10,24 €
Fins a 3 kg 12,68 €
Fins a 4 kg 15,13 €
Fins a 5 kg 19,40 €
Fins a 6 kg 26,30 €
Fins a 7 kg 28,55 €
Fins a 8 kg 30,80 €
Fins a 9 kg 33,05 €
Fins a 10 kg 35,30 €

El cost d'aquesta devolució es descomptarà de l'import de l'article.

Com i quan rebré el reemborsament?

Quan es rebi la teva comanda, es farà la verificació dels articles tornats i es farà efectiva la devolució, rebràs l'import mitjançant la mateixa forma de pagament utilitzada a la teva compra en un temps estimat de 7-15 dies naturals, depenent de la teva entitat bancària.


Hi ha alguna cosa que no t'ha arribat correctament?

Si has rebut alguna cosa diferent a la teva comanda o l'article està defectuós, envia'ns un mail a contacte@travetaespardenyes.cat indicant el teu número de comanda i ens encarregarem de tot.


Dret de desistiment

Sempre que compris a www.travetaespardenyes.cat disposes d'un dret legal de desistiment .


Informació sobre l'exercici del dret de desistiment

Tens el dret a desistir del present contracte de compra sense necessitat de cap justificació en un termini de 15 dies naturals. El termini de desistiment expirarà als 15 dies naturals del dia que tu o un tercer que indiquis, diferent del transportista, adquireixi la possessió material de l'últim d'aquests productes.

Pots exercir el teu dret bé seguint els passos que t'indiquem a la nostra política de devolucions o notificant-nos a Baronia 16 (Ca n'Aguilera), 08784 Piera (Barcelona) oa través del nostre correu electrònic d'atenció al client contacte@travetaespardenyes.cat

Pots utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació. També pots emplenar i presentar el formulari de desistiment en línia mitjançant el formulari de contacte de la nostra pàgina web. Si la comunicació de desistiment la presentes online, t'enviarem un justificant de recepció sense demora indeguda. (ex. correu electrònic). Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l'exercici del dret de desistiment sigui enviada abans que venci el termini de desistiment.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per part teva, procedirem a reemborsar-te els pagaments que hagis efectuat , no inclosos els ports de la devolució tal com ho detallem a les nostres polítiques de devolucions, sense cap demora indeguda i, en tot cas, dins dels 15 dies naturals a partir de la data en què haguem estat informats de la teva decisió de desistir del present contracte. El reemborsament es farà utilitzant el mateix mitjà de pagament que hagis fet servir per a la transacció inicial, llevat que s'hagi acordat expressament el contrari. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els productes i verificar que s'ha rebut en les mateixes condicions que va ser enviat, sense usos inadequats i en el seu embalatge original.

Els productes hauran de ser tornats o lliurats com a molt tard en el termini de 15 dies naturals a partir de la data en què ens comuniquis la teva decisió de desistiment del contracte.

Es considerarà complert el termini si efectues la devolució dels productes abans que n'hi hagi conclòs el termini de 15 dies naturals.


Formulari de desistiment

Si és el teu desig desistir del contracte de compra, pots emplenar i enviar-nos el presenteu formulari.

LLEI APLICABLE

La Llei espanyola és aplicable als presents Termes i Condicions.

Igualment, davant de qualsevol conflicte o controvèrsia que es pogués produir per aquesta pàgina web , se sotmetrà a la llei i tribunals espanyols.

Us informem que no estem adherits a cap entitat acreditada per a la resolució de conflictes de consum, per la qual cosa la resolució de conflictes es realitzarà d'acord amb les regles generals del dret espanyol.

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit per comparar.